INFO

Porin Levykauppa on kesällä 2016 avattu täyden palvelun levykauppa. Kivijalkamyymälämme sijaitsee Porin ydinkeskustassa osoitteessa Pohjoiskauppatori 3. Valikoimistamme löytyy Cd- ja Lp-levyt, C-kasetit sekä oheistarvikkeita, kuten levyjen suojamuoveja, vinyyliharjoja ja niin edelleen. Jos et haluamaasi tuotetta löydä myymälästä tai verkkokaupasta, tilauspalvelumme hoitaa tilanteen mahdollisuuksien mukaan nopeasti ja kilpailukykyisillä hinnoilla. Ota yhteyttä!

Verkkokaupastamme voit ostaa tuotteita, joita meiltä löytyy heti varastosta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tuote on verkkokaupassa tilattavissa, se pääsääntöisesti löytyy toimitukseen heti. Saldovirheet toki ovat aina mahdollisia, eikä tuotetta tällöin välttämättä löydy heti toimitukseen. Tällaisissa tapauksissa ilmoitamme asiasta mahdollisimman nopeasti ja tilanteet selvitetään tapauskohtaisesti. Muistathan jättää tilausta tehdessäsi myös puhelinnumerosi! Saldotilanteet vaihtelevat päivittäin, eli jokin tuote joka ei äsken ollut myytävänä, saattaa olla jälleen saatavilla vaikkapa seuraavana päivänä.

Verkkokaupassa on kuitenkin myös paljon tuotteita, joiden varastosaldo on nolla, mutta jotka ovat hyvin todennäköisesti saatavissa kauttamme. Näiden osalta kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä tarkempaa arviota saatavuudesta ja toimitusajasta. Katso ’Yhteystiedot”- välilehti.

Tilaukset pyritään toimittamaan eteenpäin seuraavana arkipäivänä, jolloin toimitusaika Suomeen toimitustavasta ja tilauksen jättämisen ajankohdasta riippuen on 2-5 arkipäivää. Katso toimituskulut ja -tavat tarkemmin ’toimitusehdot ja maksutavat’- välilehdeltä.

Voit valita toimitustavaksi myös noudon kaupalta, jolloin säästyt toimituskuluilta. Saat erillisen ilmoituksen sähköpostiisi heti kun tilaus on noudettavissa, myymälän aukioloaikoina noin tunnin sisällä tilauksen jättämisestä.

HUOM! TILAUSTA TEHDESSÄSI JA KUN MAKSUTAPAHTUMA ON SUORITETTU, MUISTA PALAUTTAA SELAIN PORIN LEVYKAUPAN VERKKOKAUPPAAN PAINIKKEESTA "PALAA MYYJÄN PALVEUUN", JOTTA TILAUS PROSESSOITUU VARMASTI OIKEIN! MIKÄLI SELAIN EI PALAUDU MAKSUTAPAHTUMAN JÄLKEEN VERKKOKAUPAN SIVULLE, SAATTAA TILAUKSESI JÄÄDÄ KESKEN.

 

TIETOSUOJA

Sivusto pyytää sallimaan evästeiden käytön. Pankkitunnuksia, salasanoja, luottokorttitietoja tai mitään kuluttajan- tai yksilönsuojaa vaarantavaa sivusto ei näe eikä seuraa. Sivustolle tilauksen yhteydessä antamiasi yhteystietoja ei missään tilanteessa luovuteta kolmansille osapuolille.

 

Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin